Lidmaatschap en kosten

De vereniging verzorgt de hele uitvaart.

Leden van de “De Eendracht“ betalen een aanzienlijk lager bedrag  dan niet leden. Als lid ontvang u na de  ledenkorting op de kosten van de uitvaart, ook nog diverse kortingen op geleverde diensten z.a. drukwerk, bloemstukken enz.

Tot 18 jaar ben je gratis lid

Vanaf 18 jaar wordt je lid , en moet je zelf contributie betalen. Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier op deze site.

• Een lid betaald per jaar €10.-  contributie.
  • Een gezin betaald per jaar €20.- contributie (mits inwonende kinderen zijn aangemeld).
  • Een èèn ouder gezin met èèn of meerdere kinderen betaald €15.- contributie per jaar.
  • De ledenkorting is sinds het jaar 2010 vastgesteld op  €500.-

Om voor de ledenkorting in aanmerking te komen is het wel belangrijk dat men van de diensten van de uitvaartvereniging “De Eendracht” gebruik maakt.

Als men niet meer in Kollum woont en nog wel lid is , en men van de plaatselijke uitvaart vereniging gebruik wenst te maken, wordt de ledenkorting wel vergoed. Mits er geen contributie achterstand is, en de” Eendracht” in kennis is gesteld.

Betaling van contributie

Indien u lid wordt, kunt u de penningmeester nu en in de toekomst veel moeite besparen door de machtigingskaart in te vullen, waarmee u onze vereniging  toestemming geeft om de jaarlijkse contributie  vanaf het tweede jaar van uw bank/girorekening te incasseren.

Hiermee bespaart u ook de jaarlijkse kosten van €2.- die wij voor acceptgiro’s in rekening moeten brengen.

Na ontvangst van de contributie betaling, wordt er een ledenkaart toegezonden: het bewijs van lidmaatschap.

We blijven graag op de hoogte , van veranderingen

• Alle wijzigingen die zich voor doen.
  • Als je gaat verhuizen naar een nieuw adres.
  • Als je gaat trouwen of samenwonen.
  • Als er gezinsuitbreiding is geweest.
  • Een ander banknummer enz.

Kan via aanmeldformulier

Kosten en verzekeren:

De vereniging verzorgt de hele uitvaart. Betaald alle nota’s voor u met de kortingen die we als vereniging krijgen. Na verloop krijgt u de gespecificeerde nota van onze penningmeester.
Als lid van onze vereniging hebt u recht op ledenkorting, van de leden korting kunt u niet alle kosten betalen. Om u en uw nabestaanden de zekerheid te geven van een uitvaart
zonder financiële zorgen, bestaat de mogelijkheid om bij te verzekeren.

Sinds 2009 hebben we Stellema verzekeringen in Kollum in ons pakket om u bij te verzekeren. Stellema kan zonder bijkomende kosten de polissen die u bij AEGON hebt afgesloten overnemen. Neem daarvoor contact op met Stellema verzekeringen.